Last.fm app krijgt langverwachte update naar versie 2.0

Een flinke update is uitgebracht voor de app van Last.fm. Deze applicatie maakt het mogelijk om je muziek te delen met de rest van de wereld. Last.fm 2.0 brengt Material Design en vele verbeteringen naar de Android-app.

Last.fm 2.0

Last.fm heeft een grote update uitgebracht voor de Android-app van de gelijknamige dienst. Vanaf nu vind je Last.fm in de Play Store in versie 2.0. Met Last.fm kan je genieten van het schitterende Material Design, een update waar we lang op hebben moeten wachten.

Last.fm 2.0

In de app van Last.fm kan je je delen met de rest van de wereld wat je muzieksmaak is. Je kan doen aan ‘scrobbling’ waarbij de nummers die je luistert gesynchroniseerd worden met het account. Vervolgens kan je aanbevelingen krijgen op passende muziek en krijg je uitgebreide statistieken over de best beluisterde tracks, artiesten en albums. Dit kan allemaal afgelezen worden over verschillende periodes.

Last.fm 2.0

Vanuit de app van Last.fm kan je nu ook snel ook track leuk vinden door op het hartje te tikken. Sinds Android Froyo zijn er voor de app geen updates meer uitgekomen en is de vormgeving radicaal op de schop gegaan. De vernieuwde Last.fm app kan je gratis downloaden via onderstaande button.

Last.fm
Last.fm
Ontwikkelaar: Last.fm Ltd.
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel