Sony voorziet TrackID-app van Material Design-elementen

De muziekherkennings-app TrackID, welke op de Sony Xperia toestellen te vinden is, krijgt een update met een vernieuwde vormgeving. De vernieuwde vormgeving in TrackID is te herkennen aan het gebruik van Material Design elementen. Van de nieuwe versie zijn de eerste screenshots opgedoken. TrackID is overigens voor alle Android-smartphones te downloaden!

TrackID

Sony timmert niet alleen aan de weg met haar smartphones, maar ook de systeemapplicaties krijgen een nieuwe lik verf. Een van de apps die een update krijgt is de muziekherkennings-app TrackID, de tegenhanger van apps als Shazam. De nieuwe vormgeving valt direct op en nu is TrackID voorzien van een grote cirkel die je aanklikt als je het scannen van de muziek wilt starten.

TrackID

De nieuwe vormgeving van de Sony TrackID app is in screenshots te vinden. Bij de vernieuwde app hoort ook een vernieuwde widget. Vanuit TrackID kan de desbetreffende track geopend worden met Sony’s Music Unlimited en in YouTube. De nieuwe Material-versie van Sony TrackID wordt nu als beta vrijgegeven. Wil je je daarbij aansluiten? Dan kan je je aanmelden bij de TrackID beta-groep en vervolgens de nieuwe beta-versie downloaden uit de Google Play Store.

Lees ook

Reageer op dit artikel