Live on YouTube maakt live-uitzenden mogelijk met Sony Xperia Z2

Sony en YouTube hebben de handen ineen geslagen. Met de applicatie Live on YouTube kunnen bezitters van een Sony Xperia een video live uitzenden op het videoplatform YouTube.

Bezitters van de Sony Xperia Z2 kunnen vanaf nu live uitzenden vanaf de smartphone. Met de applicatie Live on YouTube kan je na een paar klikken beginnen met je live-uitzending. De gebruiker kan maximaal 15 minuten aaneengesloten een live-video uitzenden.

Live on YouTube Sony

Tijdens het filmen heb je inzicht in het aantal kijkers van je live-video en kan je een reminder instellen voor je volgers, wanneer jouw live-uitzending begint. In de applicatie kan verder de videokwaliteit ingesteld worden, de privacy-toegang bepaald worden, en kan een eigen titel voor de video bepaald worden.

Live on YouTube Sony

Het gebruik van de Live on YouTube applicatie is enkel voor bezitters van de Sony Xperia Z2. Om gebruik te kunnen maken van de applicatie moet je account goed aangemerkt staan en niet eerder inbreuk hebben gemaakt op auteursrechten. Sony Xperia Z2-bezitters in Duitsland hebben geen toegang tot de Live on YouTube applicatie, vanwege de privacy-regels bij onze oosterburen.

Live on YouTube is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

Via: Sony Mobile

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel