Sony Xperia Z3-serie en Z2 krijgen spoedig Android 6.0.1 Marshmallow

Sony is begonnen met het uitrollen van Android 6.0.1 Marshmallow naar de Xperia Z2 en Z3-serie. Voorlopig is de update alleen verschenen op specifieke types maar de verwachting is dat binnenkort iedereen gebruik kan maken van het nieuwe besturingssysteem.

Sony rolt Marshmallow verder uit

Wie in het bezit is van een Sony Xperia Z3, Z3 Compact of Z2 smartphone kan binnenkort de update naar Android 6.0.1 Marshmallow verwachten. Voor diverse types is de update al gestart zo meldt Xperiablog, het gaat om de D6503 (Xperia Z2), D6603 (Xperia Z3) en D5803 (Xperia Z3 Compact). De update heeft op alle genoemde devices het versienummer 23.5.A.0.570 meegekregen.

Sony Xperia Z3 Compact

Android 6.0.1 brengt het toestel de nieuwste snufjes van Google zoals het energiebesparende Doze. In de update zitten tevens beveiligingspatches verwerkt tot en met februari 2016. Ook geeft de software-update toegang tot versie 2.0.0 van de Camera interface.

Voor het updaten van je smartphone hoef je niets te doen, eigenaren krijgen de update automatisch “Over-the-air” aangeboden. Heb jij de update al ontvangen en wat zijn je bevindingen? Laat het weten via een berichtje in de comments!

Lees ook

Reageer op dit artikel