VLC mediaplayer: Beta versie ontvangt Material Design make-over

Mediaspeler VLC voor het Android platform heeft van de makers een make-over gekregen in het inmiddels bekende Material Design. Hoe dat er uitziet en waar je deze versie kunt bemachtigen delen we graag met je!

Er zijn natuurlijk talloze mediaspelers beschikbaar voor het Android platform, ook VLC is tegenwoordig populair; De beta versie van VLC werd al reeds tussen de 10 en 50 miljoen keer gedownload. Met de speciale testversie van VLC voegt het projectteam Material Design toe aan haar app.

vlc-audio-mdvlc-video-md
Ook tijdens het afspelen van een video zijn er nieuwe icoontjes te zien voor onder andere het pauzeren van een film. Helaas bevat deze testversie nog geen ondersteuning voor Chromecast.vlc-videoplay-md

Tester worden?

Via een speciale testcommunity op Google+ is de beta versie van VLC verkrijgbaar. Wanneer je deze beta versie wilt proberen zul je je moeten aanmelden bij de Google+ community. Vervolgens geef je op de “Tester worden“-pagina aan dat je graag testversies ontvangt. Hierna kun je (mogelijk direct) de nieuwe betaversie van VLC downloaden uit de Google Play Store.

Lees ook

Reageer op dit artikel