Outlook 2.0 uitgebracht met compleet vernieuwde interface (+ APK)

Microsoft heeft de Android-app voor Outlook in een nieuw jasje gestoken. Eind oktober kwam Microsoft Outlook al met haar nieuwe vormgeving in beeld maar pas vanaf vandaag kunnen we de nieuwe app gebruiken. In de Outlook app is meer Material Design toegevoegd en is het nog prettiger werken. We hebben een uitgebreide preview voor je.

Outlook 2.0

Eind oktober schreven we al over de nieuwe Outlook app voor Android, echter was de applicatie toen nog niet beschikbaar voor download. Vandaag is Microsoft begonnen met het uitrollen van Outlook 2.0 voor Android en dat resulteert in een nieuwe frisse app. De icoontjes en vormgeving is meer aangepast naar het Material Design en is beter op elkaar afgestemd.

Naast de e-mail omgeving is ook de agenda in Outlook verbeterd. Ook hier zien we meer Material Design en kan je bij een uitnodiging direct deze accepteren of weigeren vanuit een mailbericht. Bestanden die uitgewisseld worden via de mail krijg je ook te zien in een apart tabblad. Nog steeds is het mogelijk om verschillende mail-accounts (naast Microsoft Outlook ook bijvoorbeeld Exchange, Gmail, iCloud en dergelijke) of cloud-accounts (OneDrive, Dropbox of Box) toe te voegen.

De update naar Outlook 2.0 maakt de applicatie zeker beter. Outlook 2.0 wordt vanaf nu geleidelijk uitgerold via de Google Play Store. Mocht je niet willen wachten op de nieuwe update, dan kan je hier de Outlook 2.0 APK downloaden.

Microsoft Outlook
Microsoft Outlook
Ontwikkelaar: Microsoft Corporation
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel