Microsoft Arrow Launcher: prachtige launcher uitgebracht in Play Store

Microsoft heeft Microsoft Arrow Launcher uitgebracht in de Google Play Store. In juli schreven we al over de nieuwe launcher voor Android van Microsoft, maar was toen nog niet breed beschikbaar. Dat is nu wel het geval en de launcher valt op door haar strakke vormgeving en interessante mogelijkheden. Daarbij past Arrow Launcher zich aan jou aan.

Microsoft Arrow Launcher

Microsoft Garage, de creatieve afdeling van Microsoft, heeft vandaag haar eigen launcher uitgebracht in de Play Store. Het gaat om Microsoft Arrow Launcher die we in juli al besparen op DroidApp. Met Arrow Launcher heb je een persoonlijke, uitgebreide launcher op je smartphone die zich aan jou aanpast. Applicaties worden automatisch gerangschikt op basis van je gebruik, waardoor je niet meer eindeloos door het menu hoeft te vegen.

Met Microsoft Arrow Launcher heb je ook snel de contactpersonen binnen handbereik. Met een veeg over het contact kan je gelijk in contact komen met diegene. De geïntegreerde herinneringen in Arrow Launcher zorgen er voor dat je niet meer iets zal vergeten. Of het nou het terugbellen is naar je vriendin of het halen van een pak melk bij de supermarkt, de launcher zal je eraan helpen herinneren.

Ook vind je net als bij de iPhone een extra venster die je van beneden naar boven kunt vegen. Hier vind je een aantal snelkoppelingen naar applicaties en kan je snel bepaalde dingen activeren zoals WiFi of de zaklamp. In het overzicht met ‘Recent’ vind je de recent gebeurde evenementen. Hierbij kan gedacht worden aan het maken van een foto, een telefoontje die je hebt gedaan of een bericht wat binnen is gekomen. Zo hoef je niks meer te missen.

Downloaden

Via onderstaande button kan je Microsoft Arrow Launcher gratis downloaden uit de Google Play Store.

Microsoft Launcher
Microsoft Launcher
Ontwikkelaar: Microsoft Corporation
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel