Nokia Z Launcher voorzien van notificatie-badges

Nokia heeft een update uitgebracht voor de launcher-app Z Launcher. De update voegt badges toe waardoor je sneller zicht hebt op gemiste notificaties van bepaalde applicaties. Eerder werden er al andere interessante functies toegevoegd aan de ‘speciale’ Android-launcher.

Z Launcher

Nokia mag weliswaar qua smartphones zich niet op Android-gebied bevinden op dit moment, maar qua applicaties is Nokia vrij goed bezig. Miljoenen keren is de gratis, offline navigatie-app HERE gedownload en ook Z Launcher is onder duizenden Android-gebruikers een geliefde app.

Nokia Z Launcher

Z Launcher is vandaag voorzien van een update waarbij er een handige nieuwe functie is toegevoegd. Als je een applicatie in ‘gepind’ hebt, dan krijg je hierbij een notificatie-badge te zien. Een gepinde app in Nokia Z Launcher betekent dat de app in de onderste balk is te vinden. De notificatie-badge is op dit moment alleen beschikbaar voor Gmail en WhatsApp. Telegram en andere diensten krijgen bijvoorbeeld geen cijfer erbij met het aantal ongelezen berichten.

Nokia Z Launcher

Een eerdere update voor Z Launcher bracht ondersteuning voor widgets naar de launcher voor Android. De nieuwe update Z Launcher 1.2.17 is via onderstaande button gratis te downloaden uit de Play Store.

Z Launcher Beta
Z Launcher Beta
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel