Nokia Z Launcher krijgt widget-ondersteuning

Z Launcher is nu nog completer, de launcher van Nokia is vandaag voorzien van een update. Z Launcher is vanaf nu uitgerust met ondersteuning voor widgets. Echter is de widget-ondersteuning in deze launcher wel net wat anders dan zoals we die kennen uit andere launchers voor Android.

Z Launcher

Nokia heeft de strak vormgegeven launcher Z Launcher voorzien van een update. De update van vandaag maakt het mogelijk om gebruik te maken van widgets. Je hebt in Nokia Z Launcher nu èèn speciale pagina die je kan volstoppen met widgets. Er is bewust gekozen om dit te beperken tot een enkele pagina omdat het anders volgens de makers het gemak en het overzicht verliest.

Z Launcher widget

Widgets

De pagina met widgets blijft verder overzichtelijk doordat er geen snelkoppelingen naar apps en dergelijke tussen geplaatst kunnen worden. Z Launcher onderscheidt zich met de rest van de launchers doordat Z Launcher zich aan jou aanpast. De app leert je gewoontes en geeft je op die manier toegang tot applicaties die je op dat moment nodig hebt.

De nieuwe versie van Nokia Z Launcher kan gratis gedownload worden via onderstaande button.

Z Launcher Beta
Z Launcher Beta
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel