Alto Mail: een erg fijne, slimme en universele mail-app

Alto Mail is een nieuwe e-mail app voor Android. De applicatie is afkomstig van AOL, een bekende dienst in vooral Amerika. Met Alto Mail kan je verschillende e-maildiensten koppelen zoals Gmail, Outlook, iCloud en diverse andere namen. De app Alto Mail bewijst dat een e-mail applicatie geen saaie boel hoeft te zijn, de app is namelijk voorzien van uitgebreide mogelijkheden en erg fijne functies waarmee het zich weet te onderscheiden.

Alto Mail

Alto Mail is de nieuwe mail-app van AOL die nu te vinden is in de Google Play Store. Met Alto Mail hoef je niet per definitie een AOL-mailadres te hebben. Je kunt meerdere diensten koppelen zoals Outlook, iCloud, Yahoo Mail en natuurlijk ook Gmail. Het idee achter Alto Mail doet een beetje denken aan Inbox, de mail-app van Gmail. In een oogopslag krijg je te zien welke berichten belangrijk zijn en welke nog wel even kunnen wachten.

In Alto Mail kan je gebruik maken van het dashboard. Hier krijg je de meest nuttige informatie te zien in kaarten. Het begint met het huidige weer en de datum. Daaronder zie je de belangrijkste mailberichten in de stijl van Google Now. Stuurt iemand je foto’s per mail? Dan hoef je in Alto Mail niet zelf alle mails te openen, in de app vind je snel een mogelijkheid om foto’s in een galerij te bekijken. Ook is er een aparte sectie in Alto Mail die de bijlagen uit de mails voor je op een rijtje zet.

Alto Mail is een erg handige, slimme e-mail app die gratis beschikbaar is voor Android. Via onderstaande button kan je de app downloaden uit de Play Store.

Email - Organized by Alto
Email - Organized by Alto
Ontwikkelaar: AOL Inc.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel