Koken met Aanbiedingen app: lekker voor je portemonnee

Koken met Aanbiedingen is een applicatie waarmee je geld kunt besparen op je boodschappen. Daarnaast worden er recepten samengesteld op basis van de aanbiedingen van verschillende supermarkten. Hiermee bespaar je niet alleen geld, maar krijg je ook inspiratie voor nieuwe gerechten. De Koken met Aanbiedingen app heeft echter meer te bieden dan de naam doet vermoeden.

Koken met Aanbiedingen app

Koken met Aanbiedingen is een applicatie van Nederlandse bodem en helpt je bij het besparen op je maaltijd. In de applicatie kan je aangeven bij welke supermarkten je je boodschappen doet. Op basis van deze gegevens worden de gerechten samengesteld, waarbij de app ook rekening houdt met ingrediënten die je nog in huis hebt. Geen moeilijke gerechten, maar juist de snelle en makkelijke maaltijden zijn in de Koken met Aanbiedingen app te vinden.

Recepten

De recepten worden zoals gezegd vastgesteld op basis van de aanbiedingen van de verschillende supermarktketen. Positief aan de app is dat de gerechten voordat ze gepubliceerd worden eerst zelf gemaakt en gefotografeerd worden door de makers van de app. Vaak wordt dit uitgebreid met een video voor het recept. Bij een gerecht kan je het recept bewaren voor een later moment maar ook delen met je vrienden. In het overzicht wordt ook vermeld hoeveel euro je bespaart met de aanbieding en hoeveel calorieën er in het gerecht zitten.

Per recept wordt weergegeven welke ingrediënten uit het gerecht precies in de aanbieding zijn. Ook vind je de dingen die je nog nodig hebt om het recept compleet te krijgen. Koken met Aanbiedingen laat ook zien welke dingen je uit de voorraadkast nodig hebt denk aan olijfolie, boter en zout.

Koken met Aanbiedingen is gratis te downloaden via onderstaande button uit de Play Store.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel