Sjoprz: de onmisbare, uitgebreide boodschappen-app (review)

Sjoprz is een handige applicatie die uitstekend van pas komt bij het doen van boodschappen. Met de Sjoprz app kan je prijzen vergelijken, je boodschappenlijstje maken en nog veel meer.

Sjoprz

In de Play Store zijn meerdere boodschappen-apps te vinden die van pas komen bij het doen van boodschappen. Daarnaast is er een ruim aanbod aan apps van de supermarkten zelf. Toch is de applicatie Sjoprz een interessante applicatie die bij het doen van boodschappen erg van pas komt. Wat er precies allemaal mogelijk is met Sjoprz bespreken we in deze review.

Sjoprz

Boodschappenlijst

Uit een database van meer dan 40.000 artikelen kan je je boodschappenlijst samenstellen. Daarbij kan je ook gebruik maken van de barcodescanner zodat je niet elk product handmatig hoeft toe te voegen. De barcodescanner doet het werk erg snel en je kan direct aangeven hoeveel keer je het product op de boodschappenlijst wilt hebben. Bij het scannen kan je ook aangeven dat je een product aan je favorieten wilt toevoegen of dat je alleen het artikel wilt weergeven.

De lijst met favorieten is erg handig in gebruik. Wanneer een product later in de aanbieding is bij de gekozen winkels, zal je hiervan op de hoogte gehouden worden via een mail of notificatie, de integratie daarvoor kan ieder moment verwacht worden.

Sjoprz

Sjoprz geeft je verder de mogelijkheid om artikelen tijdens het doen van boodschappen doen af te strepen en eventueel deze lijst op te slaan in je historie. Op deze manier kan je precies zien op welke datum je welke hoeveelheid van een bepaald product hebt aangeschaft.

Aanbiedingen

In Sjoprz zijn er ook zogenoemde ‘Sjopdealz’ te vinden waarmee je meer voordeel kan halen uit het doen van boodschappen. Helaas waren er in de afgelopen week geen Sjopdealz beschikbaar, maar dit komt doordat de applicatie momenteel zich nog in beta-fase bevindt. Wel kan je in de app de aanbiedingen raadplegen van de gekozen supermarkten, wat zeker handig is.

Sjoprz

Prijsvergelijking supermarkten

Misschien wel de handigste functie die er beschikbaar is in Sjoprz, is de prijsvergelijking van supermarkten. In een lijstweergave krijg je een overzicht van de supermarkten in de buurt, waarbij je kan selecteren welke je in het overzicht weer wilt laten geven.

Sjoprz

De producten in je boodschappenlijst worden direct in het overzicht geplaatst met de prijzen van de gekozen supermarkt. Wanneer een product niet beschikbaar is bij de supermarkt, of wanneer het niet gevonden wordt, wordt het vak leeggelaten. Een product wat in de aanbieding is, wordt aangeduid met een icoontje.

Sjoprz

We merkten wel bij meerdere producten dat het niet bij alle supermarkten ‘gevonden’ werd. Een tube tandpasta waarvan we zeker weten dat het bij de geselecteerde supermarkten beschikbaar is, werd niet bij allen gevonden. Ditzelfde geldt voor nog een reeks producten.

Aanvullende informatie

Bij de producten die op je boodschappenlijst staan, kan je ook aanvullende informatie vinden in de app. Sjoprz geeft je bijvoorbeeld inzicht in de voedingswaarden van een product. Hierbij kan je meer te weten komen over calorieën, eiwitten, koolhydraten, suikers, vetten en andere voedingswaarden.

Sjoprz

Sjoprz is een handige applicatie waarmee je meer kan besparen en eenvoudig je boodschappenlijst kunt bijhouden. De prijsvergelijking in de applicatie is daarbij erg handig. Uiteraard kan de uitgebreide informatie over voedingswaarden ook van belang zijn. Wel missen van een reeks producten nog de prijzen of voedingswaarden. Dit betekent niet dat de applicatie nutteloos is, want dat is Sjoprz zeker niet.

Via onderstaande button kan Sjoprz gratis uit de Play Store gedownload worden.

Sjoprz: Online supermarkt en p
Sjoprz: Online supermarkt en p
Ontwikkelaar: Sjoprz
Prijs: Gratis
Sjoprz
 • 7.7/10
  Vormgeving - 7.7/10
 • 7.5/10
  Gebruiksvriendelijkheid - 7.5/10
 • 8.7/10
  Mogelijkheden - 8.7/10
 • 8/10
  Snelheid - 8.0/10
 • 7/10
  Privacy - 7.0/10
7.8/10

Beoordeling

Pluspunten

 • Gratis
 • Geen advertenties
 • Uitgebreid
 • Handig

Minpunten

 • Mist soms nog aanvullende informatie

Lees ook

Reageer op dit artikel