Jumbo Supermarkten lanceert uitgebreide Jumbo app

Jumbo Supermarkten heeft een eigen applicatie uitgebracht in de Google Play Store. Met de uitgebreide applicatie voor Android wil de gele supermarktketen de strijd aan gaan met de Albert Heijn, die al jarenlang de ‘Appie’ app heeft. De app van Jumbo is echter uitgebreider.

Sinds 2010 heeft de Albert Heijn de app ‘Appie’ en zo’n 4,5 jaar later heeft Jumbo Supermarkten ook een eigen applicatie uitgebracht. Met de Jumbo App kan je vanuit de applicatie producten op het boodschappenlijstje zetten, daarbij kan je al direct het totaalbedrag zien, zodat je precies weet wat het gaat kosten. Hiermee heeft de applicatie een voorsprong op de applicatie van Albert Heijn.

Jumbo App

Vanuit de Jumbo app kan je verder de boodschappen direct online bestellen met je Jumbo-account. De boodschappen kan je vervolgens ophalen bij een van de Pick Up Point van de supermarktketen, op dit moment zijn er 28 verspreid over Nederland. In de applicatie zijn diverse recepten te vinden, die we kennen uit een door Jumbo eerder uitgebrachte app: Jumbo Recepten Shaker. Elke zondagavond kan je de aanbiedingen bekijken voor de komende week.

Jumbo App

In de applicatie van Jumbo Supermarkten vind je meer dan 20.000 artikelen die beschikbaar zijn in de supermarkt. Daarbij vind je nuttige productinformatie zoals hoe je het product het beste kunt bewaren. Daarnaast kan je het product direct als favoriet toevoegen of aan je boodschappenlijst toevoegen.

De Jumbo app is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Jumbo
Jumbo
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel