Soosr laat je reclame maken in ruil voor een beloning

Het Nederlandse bedrijf Soosr heeft vandaag de Android-applicatie uitgebracht van de gelijknamige dienst Soosr. Soosr maakt het mogelijk om reclame te maken voor verschillende merken en in ruil hier een cadeau of ander soort beloning voor te krijgen. Het maken van reclame gebeurt via de sociale netwerken.

Onder het motto ‘Be wise. Share.’ hebben de twee bedenkers van de Nederlandse dienst Soosr een Android-app uitgebracht in de Google Play Store. Het idee van Soosr is simpel. Door je gratis aan te melden kan je op de hoogte blijven van eventuele promotie-mogelijkheden van je favoriete merk. Het promoten van het merk gebeurt via sociale media zoals Twitter, Facebook of LinkedIn.

Soosr

Merken

Je kan in de applicatie (en tevens via de website van Soosr) aanmelden voor merken jou interesseren. Daarnaast zullen merken ook gebruikers van Soosr zelf kunnen benaderen, als jij past in de doelgroep wat zij vragen. Vanuit de applicatie kan je met een druk op de knop een eventuele promotie versturen via sociale netwerken. Wanneer je dit hebt gedaan krijg je hiervoor een beloning.

Beloning

De beloning kan van alles zijn. De beloning kan een speciale korting, een exclusieve uitnodiging of een collectors item zijn. Met Soosr ben je niet verplicht om overal aan mee te doen of om elke actie te verspreiden via social media.

Soosr

Soosr is vandaag van start gegaan met de dienst. In de toekomst zal het aantal merken zeker uitgebreid worden, zodat er steeds meer merken aanwezig zijn in Soosr die bij de gebruiker past. Wil je ook beginnen met ‘Soosr’n? Download dan de Soosr-app via onderstaande button.

Soosr | Be wise. Share.
Soosr | Be wise. Share.
Ontwikkelaar: Soosr.com
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel