Keuringsdienst van Waarde app: test je kennis

De Keuringsdienst van Waarde, een televisie programma dat iedere donderdagavond wordt uitgezonden, heeft nu ook een eigen applicatie. We vertellen je graag meer over de Keuringsdienst van Waarde app.

De Keuringsdienst van Waarde wordt uitgezonden door de KRO op NPO3. In iedere aflevering proberen de verslaggevers misstanden en vermeende misstanden aan het licht te brengen. Het gaat daarbij om vragen zoals: “Komt Pekingeend wel echt uit Peking?” en “Waarom heeft Fristi een roze kleur?”.

Keuringsdienst van Waarde-app

In de applicatie kun je je eigen kennis testen door het geven van de juiste antwoorden op Keuringsdienst-weetjes. Het gaat daarbij bijvoorbeeld over de eerder genoemde vragen. Daarnaast kun je ook de hoogtepunten uit het televisieprogramma bekijken. Keuringsdienst van waarde gemist? Geen probleem, tijdens het seizoen is het mogelijk om de laatste aflevering terug te kijken via de app.

kvw-app

Verder is het ook mogelijk om zelf misstanden in te sturen naar de redactie via de app. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe weetjes dan kun je jezelf in de app abonneren op de nieuwsbrief.

kvw-app2

De Keuringsdienst van Waarde app voor Android is gratis te downloaden uit de Google Play Store, of via onderstaande button.

Keuringsdienst van Waarde
Keuringsdienst van Waarde
Ontwikkelaar: KRO-NCRV
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel