Weerplaza komt met TV-applicatie voor Chromecast

Het Nederlandse Weerplaza heeft vandaag een applicatie uitgebracht die het mogelijk maakt om het actuele weer, en de weersverwachting te bekijken op de televisie. De Android-applicatie stuurt de informatie door naar de Chromecast waarna het weer wordt getoond.

weerplaza tv chromecast

Weerplaza TV voor Chromecast heeft vandaag de applicatie uitgebracht voor Android en Apple iOS. De applicatie maakt het mogelijk om het actuele weerbericht weer te laten geven op de televisie. Daarnaast kan met de applicatie ook de regenradar bekeken worden om te kijken of er regen op komst is. Wanneer er geen regen op komst is, zal de applicatie de buienradar vervangen door een satellietradar, waar de bewolking kan worden bekeken. Als de applicatie actief blijft op de Chromecast wordt het weerbericht elke tien minuten ververst.

weerplaza tv chromecast

Weerplaza TV kan het weerbericht laten zien van de actuele locatie, of van een zelf ingestelde plaats. Het is daarnaast ook mogelijk om het weerjournaal te bekijken. Hier wordt eigenlijk de weersverwachting van de hele dag weergegeven.

weerplaza tv chromecast

Weerplaza TV voor Chromecast is gratis te downloaden uit de Play Store.

 

Lees ook

Reageer op dit artikel