NPO-app krijgt nog meer Chromecast-mogelijkheden

De Nederlandse Publieke Omroep (NPO) heeft een vernieuwde versie van de NPO-app uitgebracht voor Android. In de nieuwe versie is het aantal mogelijkheden voor het gebruik van NPO in combinatie met de Chromecast flink uitgebreid.

NPO Chromecast

In de Google Play Store is een nieuwe versie van de NPO-app verschenen. Met de NPO app kan je nu naar radiozenders luisteren via je televisie. Het gaat hierbij om radiozenders die van de Nederlandse Publieke Omroep zijn zoals Radio 1, Radio 2 en 3FM. De stream van de radio zend je gewoon door naar de Chromecast, waarbij je dus net als de programma’s de radiozender kunt beluisteren via de televisie. In een eerdere update werd het al mogelijk om live mee te kijken met radiozenders. Ook deze kun je doorzetten naar de Chromecast.

npo uitzending gemist chromecast

Uitzending Gemist

Ook nieuw in de NPO app is dat je nu snel kan zien welke fragmenten en programma’s er populair zijn. Op deze manier hoef je niet meer zelf te denken wat je eigenlijk wilt kijken. De nieuwe versie van de NPO Uitzending Gemist app kan je via onderstaande button gratis downloaden uit de Play Store.

In november vorig jaar kwam NPO Uitzending Gemist eindelijk met de ondersteuning voor de Google Chromecast.

NPO
NPO
Ontwikkelaar: NPO
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel