Draw Your Game: teken en speel je eigen game met geweldige app

Draw Your Game laat je je eigen game maken door aan de gang te gaan met stiften en je smartphone. Je eigen gemaakte levels kan je vervolgens spelen met een Android-karakter en ook je eigen game delen met de rest van de spelers. Deze app is een aanrader voor jong en oud en geeft het spelen van games een hele andere beleving.

Draw Your Game

De app Draw Your Game is een applicatie die zich onderscheidt van de rest van de games voor Android. Je klikt namelijk niet op ‘Play’ en vervolgens kan het spel beginnen, nee, je maakt je eigen game met deze app. Je hebt een vel papier en viertal stiften nodig in de kleuren zwart, rood, blauw en groen. Daarna kan de pret echt beginnen.

Tekenen en spelen

Op het vel papier start je met het tekenen van een zwarte lijn waarover het karakter moet lopen. Met de blauwe kleur maak je obstakels die je kunt bewegen en die je in levels ook moet bewegen om zo het level te voltooien. Met de rode stift teken je vervolgens objecten die je karakter of juist de blauwe onderdelen vernietigen. De groene kleur gebruik je om trampolines aan te duiden. Als je klaar bent maak je van je speelveld een foto en controleer je of de objecten goed herkend worden. Daarna tik je op Play en kan je je eigen spel spelen en ook publiceren zodat andere spelers jouw level kunnen spelen.

Draw Your Game

Als je even geen zin meer hebt om een eigen level te maken, kan je ook de door andere gebruikers gemaakte spellen spelen. Je kunt levels kiezen uit de catalogus en vervolgens kiezen uit drie verschillende moeilijkheidsgraden. Wel moet je hiervoor de volledige versie van Draw Your Game kopen en kost ongeveer 3,00 euro. Je kunt ook kiezen voor de ‘Adventure’ en daar moet je door verschillende levels heen.

Draw Your Game

Met de in-app aankoop krijg je ook twee extra karakters waarmee je kunt spelen. Standaard krijg je alleen de Android-mascotte, maar dan krijg je ook een kat en een poppetje. Draw Your Game is geheel vrij van advertenties en werkt naast smartphones ook op tablets.

Draw Your Game

Dankzij Draw Your Game krijgt het spelen van een spel op je mobiele apparaat een hele andere beleving. Je kunt Draw Your Game gratis downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Draw Your Game
Draw Your Game
Ontwikkelaar: Zero-One
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel