Dots: simpele, maar zeer verslavende game

Dots is het nieuwe Candy Crush. Met de game Dots moet je op een eenvoudige manier puntjes met elkaar verbinden, maar kinderachtig is dit spel absoluut niet. De game is al meer dan 5 miljoen keer gedownload uit de Google Play Store.

Voor Android zijn er genoeg games te vinden. De ene game is wat simpeler of moeilijker dan de ander, maar allemaal hebben ze het doel je te vermaken en soms ook wat te leren. Met de game Dots hebben we een nieuwe verslavende game erbij. Geen in-app aankopen, storende advertenties of andere addertjes; helemaal gratis.

dots_android

De stippen in het spel hebben elk een eigen kleur. Degene met dezelfde kleur moet je horizontaal of verticaal in een lijn of een hoek met elkaar verbinden, diagonaal kan niet en ook over een eerder getrokken lijn kan niet. Er zijn verschillende modi beschikbaar om de game te spelen. Je kan tegen de klok spelen, waarbij je in een minuut tijd zoveel mogelijk punten met elkaar moet verbinden, maar je kan ook Facebook-vrienden uitnodigen voor een match. Je kan ook andere soorten spellen spelen.

Met Dots hebben de ontwikkelaars een eenvoudige, maar zeer verslavende game uitgebracht, welke al meer dan vijf miljoen keer is gedownload. Download via onderstaande button Dots gratis uit de Google Play Store.

Dots: A Game About Connecting
Dots: A Game About Connecting
Ontwikkelaar: PlayDots
Prijs: Gratis+

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel