The Shakedown: schuddend je tijd verdoen

In de Play Store zijn tal van apps en games te vinden waarbij je je afvraagt ‘wie gaat dit nou downloaden?’. Een van deze games zou zomaar eens de game ‘The Shakedown’ kunnen. Maar is het echt zo’n doelloos spel of zit er meer achter deze game? Wij zijn van mening dat dit best wel eens een hit kan worden.

Voor Android zijn er genoeg spelletjes en toepassingen om de tijd mee te doden, maar met de game ‘The Shakedown’ ga je je onderscheiden! The Shakedown is ontwikkelt door twee vrienden, en is gratis te downloaden voor zowel Apple iOS als voor Google Android-toestellen.

the shakedown

The Shakedown: het doel

Nu denk je waarschijnlijk; wat is het doel van The Shakedown? Nou, dat doel is heel eenvoudig. Om te beginnen log je in met je Facebook of Twitter-account. Vervolgens kan je vrienden uitnodigen op basis van gebruikersnaam. Daarna kan de strijd beginnen. Elke speler begint met 10.000 punten en door te schudden steel je punten van de tegenstander. Wie als eerste bij de 0 is, heeft verloren (maar dan ben je wel even bezig).

Maar als je tegenstander net wat fanatieker aan het schudden is, dan steelt de ander de punten die je zelf hebt gewonnen. Hierdoor moet je nog meer schudden, om die punten weer te verdienen. Tijdens het schudden verandert de kleur van de applicatie en kan je ook zien hoeveel punten je al hebt verzameld. Hoe harder je schudt, hoe meer punten je krijgt.

the shakedown 2

Wordt dit een hit?

Dan de vraag, wordt dit een hit? Het zou zomaar kunnen dat dit een populaire applicatie gaat worden. Berichten-app ‘Yo’, waarmee je andere gebruikers een bericht kan sturen met enkel de tekst ‘Yo’ sloeg ook aan, dus waarom deze app niet? Los van dat dit eigenlijk een spel is zonder inhoud, ben je wel even zoet met het bereiken van de nul. Want wanneer jij net bij moet komen van een lamme arm van het schudden, kan je tegenstander net de smaak te pakken hebben met zijn fitte arm. Hierdoor kan het zomaar zijn dat je weer terug bij af bent.

Inmiddels verschijnen er op internet al diverse filmpjes met enthousiaste fans van The Shakedown.

Wat denk jij van The Shakedown? Gaat dit een hit worden?
Wil je ook schuddend je tijd verdoen? Dan kan je The Shakedown’ via onderstaande button gratis uit de Google Play Store downloaden.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel