Gezelschapsspel Triominos app uitgebracht voor Android

Gioliath, de maker van onder andere het spel Triominos heeft het gezelschapsspel uitgebracht voor Android. Met de game Triominos voor Android heb je de populaire variant op domino binnen handbereik op je smartphone en tablet.

Triominos

Triominos is een spel wat in veel huishoudens te vinden is. Omdat het spelen van een soortgelijk spel aan tafel steeds minder wordt gedaan, is er nu ook Triominos voor Android. Met de game kan je de variant op domino spelen op je tablet, maar ook op je smartphone. Eerder werd de game al uitgebracht voor Apple iOS.

Triominos Android

In de Triominos game voor Android kan je het spel zowel in je eentje als met anderen spelen. Je kunt spel in je eentje spelen of met anderen. Bij het opstarten van het spel kan je inloggen met je Facebook-account maar kan je je ook inloggen als gast of een nieuw account aanmaken. Daarmee krijg je een gebruikersnaam toegewezen waardoor anderen tegen jou kunnen spelen.

Triominos Android

Volgens de ontwikkelaar van Triominos moet er nog dit jaar een chat-functie beschikbaar komen zodat je tijdens het spelen met andere gebruikers kunt communiceren. Helaas is het (nog) niet mogelijk om Facebook-vrienden op te zoeken via de game. Wanneer je alleen speelt, speel je tegen de computer, maar je kunt ook willekeurige andere spelers uitnodigen voor een potje Triominos.

Triominos Android

Hoe werkt Triominos?

Triominos speel je met stenen in de vorm van een driehoek. In alle drie de punten staat een cijfer met een waarde van 1 tot en met 5. De cijfers moeten met twee cijfers tegen twee andere cijfers gelegd worden die precies hetzelfde zijn. De totale waarde van de steen wordt bij elkaar opgeteld. Je kunt door bepaalde combinaties te maken bonuspunten verdienen.

Downloaden

Met Triominos voor Android vermaak je je de komende uren nog wel. Het spel is gratis te downloaden via onderstaande button. Daarbij is de game vrij van advertenties en zijn er geen in-app aankopen.

Triominos
Triominos
Ontwikkelaar: Goliath BV
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel