TruckSimulation 16 uitgebracht: vrachtwagen-simulator voor Android

In de Google Play Store is de game TruckSimulation 16 uitgebracht. Met dit spel kan je verschillende missies voltooien met verschillende waarheidsgetrouwe vrachtwagens. Volgens de ontwikkelaar van de game, Astragon, is de gameplay in TruckSimulation 16 realistischer dan ooit.

TruckSimulation 16

Voor de liefhebbers van simulators is er nu een nieuwe game beschikbaar voor Android. Het gaat om de vrachtwagen-simulator ‘TruckSimulation 16’ die vanaf nu gedownload kan worden uit de Google Play Store. Je kunt kiezen uit één van de zeven levensechte vrachtwagens waarmee je verschillende missies kunt uitvoeren. Achter je vrachtwagen kan je kiezen uit acht verschillende trailers voor de verschillende goederen.

Je start met een ‘gammele oude roestbak’ maar met de verdiende munten kan je al snel upgraden naar een luxe vrachtwagen. De vrachtwagens zijn volgens Astrogan, de maker van de game, waarheidsgetrouw doordat ze onder licentie vallen van MAN. Ook het interieur van de voertuigen is zo realistisch mogelijk nagebootst in TruckSimulation 16.

Het wegennetwerk is volgens de ontwikkelaar enorm realistisch en is gebaseerd op verschillende delen van Centraal- en West-Europa, waaronder ook Brussel, Amsterdam en Berlijn. In TruckSimulation 16 zijn meer dan 20 steden gebouwd die elk hun eigen bezienswaardigheden hebben. In het beheermenu van het spel kun je nieuwe werknemers aannemen en garages laten bouwen in de verschillende steden.

TruckSimulation 16 kan via onderstaande button gedownload worden uit de Play Store voor €2,99. Omdat de game ruim 330 MB groot is, raden we je aan de app te installeren als je verbonden bent met een WiFi-netwerk. We hebben op de redactie TruckSimulation 16 getest en de graphics zijn van hoge kwaliteit, als je liefhebber bent van simulatiegames en ook wat met vrachtwagens hebt, zal deze app je zeker vermaken.

TruckSimulation 16
TruckSimulation 16
Prijs: € 1,99+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel