TomTom Flitsers: nieuwe flits-app waarschuwt in binnen- en buitenland

TomTom, bekend van de navigatiesystemen, heeft een nieuwe flits-app uitgebracht in de Google Play Store. De applicatie moet een volwaardige concurrent zijn voor andere populaire verkeers-apps zoals Flitsmeister. TomTom Flitsers is niet alleen handig voor in Nederland maar ook nog in vele andere landen.

TomTom Flitsers

In de Google Play Store heeft TomTom een nieuwe applicatie gepubliceerd die moet concurreren met apps als Flitsmeister. Met de app TomTom Flitsers blijven gebruikers direct op de hoogte van flitsers en controles. Gebruikers kunnen in de app zelf een missende flitser toevoegen, maar ook bevestigen of een flitser inderdaad aanwezig is. TomTom Flitsers geeft zowel de vaste als de mobiele flitspalen aan, evenals de trajectcontroles. Indien aanwezig wordt ook de maximaal toegestane snelheid weergegeven op het scherm van je smartphone. Bij het overschrijden van de snelheid licht het scherm oranje of rood op.

Vanaf vandaag is TomTom Flitsers gratis te downloaden uit de Google Play Store. Gebruikers van de applicatie hebben voor het gebruik wel een internetverbinding nodig. De toepassing kan gratis gebruikt worden in Nederland, Italië, Spanje, België, Oostenrijk, Zweden, Noorwegen, Finland, Denemarken, Portugal, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Polen, Zuid-Afrika en Nieuw-Zeeland.

TomTom AmiGO - GPS Navigatie
TomTom AmiGO - GPS Navigatie
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel