Flitsmeister: definitief in België en uitbreiding naar rest van Europa

De populaire verkeers-app Flitsmeister is onder veel autorijders in Nederland erg populair. In België is de applicatie sinds een aantal maanden ook beschikbaar als beta. Vandaag heeft Flitsmeister bekend gemaakt dat de beta voltooid is en dat het zich nu gaat richten op de komst van Flitsmeister naar de rest van Europa.

Flitsmeister

Flitsmeister, de app waarmee je precies kan zien waar momenteel gecontroleerd wordt op je snelheid en waar de files staan, gaat uitbreiden. Vandaag heeft Flitsmeister bekend gemaakt dat de applicatie nu volledig ondersteund wordt in België. Eerder schreven we al over Flitsmeister in België waarbij de app zich in beta-fase bevond. In België kunnen gebruikers nu ook de files, flitsers, flitspalen en trajectcontroles opvragen in de Flitsmeister app.

Speciaal voor de Belgische gebruikers is de applicatie nu ook beschikbaar in het Engels en in het Frans. Natuurlijk is Flitsmeister ook nog steeds beschikbaar in het Nederlands.

Flitsmeister

Benelux

De app Flitsmeister heeft grote plannen en heeft de ambitie om de nummer 1 verkeers-app van Europa te worden. Flitsmeister zal uitbreiden naar andere landen, waarbij de eerste stap een volledige Benelux versie zal zijn. Omdat de applicatie nu inmiddels in heel België en Nederland werkt, zal Luxemburg binnenkort toegevoegd worden aan Flitsmeister.

Flitsmeister België

Duitsland en de rest van Europa

Flitsmeister zal bij de stap daarna uitbreiden naar de rest van Europa. Na Luxemburg zal Flitsmeister in Duitsland uitgebracht gaan worden. Gevolgd door Frankrijk en Engeland. Daaropvolgend zal de rest van Europa beschikbaar worden gemaakt voor Flitsmeister, zodat je ook tijdens je vakantie geen boete voor te hard rijden hoeft te krijgen. Flitsmeister heeft voor de Pro-gebruikers van Flitsmeister iets moois in petto als je op wintersport gaat. Wat dit precies is, maakt Flitsmeister volgende maand bekend.

Flitsmeister is gratis te downloaden via onderstaande button uit de Google Play Store.

Flitsmeister
Flitsmeister
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel