Flitsmeister nu ook in België en vernieuwde interface

Flitsmeister heeft een nieuwe versie uitgebracht van de populaire Flitsmeister app. Vanaf nu is de applicatie ook te gebruiken in België en hebben de makers van de applicatie direct een aantal wijzigingen doorgevoerd in de interface van de app.

Flitsmeister België

Vanaf vandaag kunnen onze zuiderburen gebruik maken van de handige verkeers-app Flitsmeister. Eerder werd al bekend dat Flitsmeister zich ging richten op de Belgische automobilisten. Sinds jaar en dag is de applicatie in Nederland al een groot succes waarbij je op de hoogte wordt gehouden van files en flitsers en nu kan ook in België de app gebruikt worden.

Flitsmeister nu ook in België en vernieuwde interface

Daarbij zal Flitsmeister automatisch detecteren in welk land de gebruiker zich bevindt. Flitsmeister laat voor België niet alleen de huidige flitsers en files zien, maar zal ook de trajectcontroles in het Belgische land laten zien.

Flitsmeister België

Verdere verbeteringen

Flitsmeister heeft niet alleen gewerkt aan de ondersteuning voor Belgische gebruikers. Ook is er op het gebied van de interface aardig wat veranderd. De blauwe kleur in Flitsmeister komt goed naar voren in het frisse design van de app. In Flitsmeister kan je verder nu kiezen om de melding bij het afsluiten van de applicatie niet meer opnieuw weer te laten geven.

Flitsmeister België

Met de volumetoetsen kan je verder het volume van de meldingen wijzigen. Ook zijn er verbeteringen doorgevoerd in de weergave van de pins en signalering. Als je een flitspaal of flitser nadert wordt vanaf nu in de melding ook de maximum snelheid aangeduid.

Flitsmeister

Flitsmeister geeft verder aan dat het werkt aan een vertaling naar de Engelse en Franse taal. Goed om te weten is dat het nog niet de definitieve versie is voor de Belgische gebruikers, maar van de zomer zal Flitsmeister officieel losgaan met het weergeven van de Belgische files en flitsers. De applicatie is daarentegen gewoon te gebruiken op je smartphone.

Flitsmeister Android Wear

Android Wear

Daarnaast is Flitsmeister ook bezig met het ontwikkelen van Android Wear ondersteuning voor de applicatie. Momenteel wordt de Android Wear ondersteuning voor Flitsmeister getest en dit kunnen we dus later verwachten in de Flitsmeister-app.

Flitsmeister voor Android

In februari bracht Flitsmeister een handige routeplanner. De nieuwe versie van Flitsmeister voor Android kan je via onderstaande button gratis downloaden uit de Google Play Store.

Flitsmeister
Flitsmeister
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Bedankt voor de tip, Robbert!

Lees ook

Reageer op dit artikel