Flitsmeister binnenkort ook in België beschikbaar

Flitsmeister is flink bezig met een opmars. De populaire app voor het melden en bekijken van files en flitsers gaat uitbreiden naar andere landen. Op korte termijn zal de applicatie beschikbaar komen in België.

De populaire verkeers-app Flitsmeister heeft een flinke investering gehad. Daardoor kan het team achter de app de komende twee jaar een hoop plannen waarmaken, waaronder de lancering van Flitsmeister in België. Nog voor maart zal de app beschikbaar zijn voor België. Uiteindelijk is het de bedoeling dat de app ook beschikbaar komt voor andere landen.

De app zal nog gebruiksvriendelijker worden gemaakt en de waarschuwingen voor gevaarlijke situaties zullen worden verbeterd. Echter zullen zowel de gratis versie als Flitsmeister Pro beschikbaar komen bij onze zuiderburen.

Een ander doel van Flitsmeister is om de app beschikbaar te maken in auto’s. De investering is gedaan door het Belgische Be-Mobile. Door deze investering kan Flitsmeister de komende 2 jaar flink uitbreiden. Verder zullen de ontwikkelaars van Flitsmeister focussen op een veiligere app. Het melden van stilstaande voertuigen (langs de weg) zal bijvoorbeeld ook beschikbaar komen in Flitsmeister.

via Flitsmeister

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel