Flitsmeister Pro brengt nieuwe functies in flits-app

De populaire applicatie Flitsmeister komt met een pro-variant van de toepassing. Met Flitsmeister worden de actuele flitsers, files en andere wegmeldingen weergegeven. Onlangs voegde het bedrijf al de Sireneradar toe, die waarschuwt voor naderende hulpdiensten. Met de Pro-versie komen er nog meer functies in de applicatie.

Flitsmeister heeft bekend gemaakt dat het met een betaalde versie van de populaire applicatie komt. Flitsmeister Pro zal naast de gratis basis versie blijven bestaan, maar biedt tegenover de gratis applicatie een aantal nieuwe mogelijkheden. Flitsmeister Pro zal beschikken over een nieuwe manier om flitsers toe te voegen, de manier om een flitser te melden zal volgens het bedrijf in de toekomst makkelijker worden.

Flitsmeister Pro
Flitsmeister Pro is al beschikbaar voor Apple iOS, en komt nog deze maand naar Android.

In de betaalde versie, die een introductieprijs kent van 3,59 euro, kunnen de advertenties uitgeschakeld worden. De gebruiker van Flitsmeister Pro kan daarnaast statistieken inzien van zijn eigen rijgedrag. Zo kan de topsnelheid bekeken worden en ook de acceleratietijd van 0 tot 100. In de trip statistieken kan je in Flitsmeister Pro de reistijd inzien en de gemiddelde snelheid van die rit. In het Pro pakket wordt verder de maximum snelheid van de desbetreffende weg getoond en zal de flits historie aangeven of je te hard langs een flitser bent gereden.

Flitsmeister Pro

Eind maart kwam Flitsmeister met de nieuwe functie Sireneradar, die al in de gratis versie van de applicatie is te vinden. Met Sireneradar, waar momenteel een proef mee wordt gehouden, wordt de weggebruiker via Flitsmeister gewaarschuwd voor een naderende ambulance of andere hulpdienst. Ook in Flitsmeister Pro zal Sireneradar beschikbaar zijn.

Flitsmeister Pro zal een introductieprijs krijgen van 3,59 euro. De Android-versie van de app komt naar verwachting aan het eind van deze maand nog beschikbaar in de Google Play Store. Flitsmeister Pro is al wel beschikbaar vanaf vandaag voor de iPhone. Flitsmeister Basis, is uiteraard wel kosteloos gewoon via de Google Play Store te downloaden.

Lees ook

Reageer op dit artikel