RGB Express: goederen bezorgen in fraaie puzzelgame

RGB Express is een puzzelgame waarmee je slim routes moet bepalen voor het bezorgen van goederen. Deze fraai vormgegeven game biedt uren puzzel plezier met 400 gratis levels.

RGB Express

De game is in het begin eenvoudig en het duurt ook niet lang voordat je RGB Express door hebt. Je tekent een lijn die de lege vrachtwagen moet afleggen, onderweg moet je natuurlijk wel vracht ophalen voordat je deze bezorgt bij het juiste kantoor.

RGB Express

Bij meerdere vrachtwagens moet je ervoor zorgen dat zij elkaar niet kruisen. Plan dus slim de routes zodat alle vrachtwagens de vracht kunnen bezorgen. Je leert ook allerlei trucs waarmee je slim vracht kunt bezorgen. Daarnaast kun je met de game allerlei prestaties behalen in Google Play Games.

RGB Express

In de game zijn in-app aankopen aanwezig voor advertentievrij speel plezier, al stoort de advertentie bovenin de app niet. Daarnaast kun je hints aanschaffen mocht je deze nodig hebben.

RGB Express

RGB Express is geschikt voor alle leeftijden en is zeker in het begin makkelijk, naarmate je vordert in het spel zul je merken dat de puzzels steeds moeilijker worden. De game is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

RGB Express
RGB Express
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel