Deze erg strakke Sudoku app laat je eindeloos puzzeltjes oplossen

In de Google Play Store zijn een groot aantal games te vinden. Voor de liefhebbers van Sudoku is er een strakke applicatie beschikbaar waarmee je eindeloos puzzeltjes kunt oplossen. Hierbij gaat het verder met thema’s en verschillende mogelijkheden.

Sudoku app

Voor degenen die graag in hun vrije tijd willen puzzelen, vinden in de Play Store een groot aantal apps. De app Sudoku, van de Estse ontwikkelaar Dustland is een ander soort app. Met deze applicatie kun je in alle rust het bekende spel spelen. Hierbij heeft de ontwikkelaar overbodige elementen weggelaten en zo kun je je helemaal richten op Sudoku.

Voordat je gaat spelen kun je kiezen uit verschillende thema’s. Ook kun je de moeilijkheidsgraad aanpassen, je kunt kiezen uit vijf niveau’s. Je kunt de potloodmarkering gebruiken voor aantekeningen, cijfers oplichten om te controleren en je voortgang automatisch opslaan. Voor de werking van de Sudoku app heb je geen internetverbinding nodig, de app werkt gewoon offline. Er zijn ook enkele animaties in de app beschikbaar en zelfs tijdens het spelen kun je met één tik schakelen tussen een thema.

Downloaden

De Sudoku app kun je gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Sudoku - The Clean One
Sudoku - The Clean One
Ontwikkelaar: Dustland Design
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel