Bouw je eigen stad op je smartphone met Pocket City

Je kunt er uren zoet mee zijn, het bouwen van een virtuele stad, tal van verschillende titels verschenen er voor de computer maar op Android kan Pocket City aan het lijstje worden toegevoegd. Voor wie SimCity een warm hart toedraagt kan zich zeker vermaken met deze stad simulatie game voor Android.

Pocket City

De game wordt ontwikkeld door één enkele ontwikkelaar uit Canada die jou uitdaagt een zo fraai mogelijke stad te bouwen. Doormiddel van het voltooien van opdrachten verdien je punten waarmee je niveau stijgt en je nieuwe gebouwen ontgrendelt. Er zijn verschillende typen gebouwen voor huisvesting, industrie en commerciële gebouwen.

Pocket City

Pocket City is voornamelijk een betaalde game maar de gratis versie laat je al even proeven van deze city builder. Natuurlijk krijg je handige overzichtjes waarin te zien is hoe je stad functioneert en waar er behoefte aan is. Zo kan je de gebieden aanvullen waar je inwoners naar vragen. Je kan de game spelen zonder verdere in-app aankopen maar pas op, ook natuurrampen kunnen voorkomen in je stad.

Hoewel de game verre van compleet is werkt de developer hard om alle bugs uit de game te halen. De gratis demo versie is dan ook bedoeld om eens te kijken of het spel speelbaar is op je smartphone of tablet.

Pocket City
Pocket City
Ontwikkelaar:
Prijs: € 3,29
Pocket City Free
Pocket City Free
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel