Fortune City: groei een stad door uitgaven bij te houden

Het bijhouden van je uitgaven en inkomsten wordt leuk met de app Fortune City. Door uitgaven in te voeren in de applicatie kun je een stad bouwen terwijl je op een leuke manier inzicht krijg in je financiën.

Fortune City

De ontwikkelaar van Fortune City heeft van het boekhouden een uitdagende game gemaakt, zonder daarbij het bijhouden van in- en uitgaven uit het oog te verliezen. De app begint met een standaard stad en een paar huizen, gaandeweg zal je zien dat je stad groeit. Het begint met het invoeren van je in en uitgaven. Wanneer je geld uitgeeft groeit je stad en krijg je meer inwoners.

Fortune City

Het bijhouden van je inkomsten en uitgaven is eenvoudig te noemen, je vult het bedrag in en kent het toe aan een categorie. Er is ruime keuze uit categorieen om je uitgaven en inkomsten te verdelen. Fortune City geeft je hierbij ook handige overzichten en samenvattingen van alle kosten die je gemaakt hebt.

Fortune City Financiën

In Fortune City zet je je inwoners aan het werk zodat zij ook weer geld verdienen waarmee je je stad kunt uitbreiden of upgraden. Je krijgt ook een aantal missies voorgeschoteld waarmee je diamanten kunt verdienen. Ook kun je de steden van vrienden bezoeken die de applicatie gebruiken.

Fortune City - A Finance App
Fortune City - A Finance App
Ontwikkelaar: Fourdesire
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel