Tankservice app voorspelt de brandstofprijs voor morgen

DirectLease Tankservice is een erg handige applicatie voor automobilisten. De Tankservice app geeft je toegang tot de brandstofprijzen in een duidelijk overzicht. Met de update die nu is uitgebracht wordt het mogelijk om de verwachte brandstofprijzen voor de volgende dag te bekijken. De update van vandaag verschijnt precies een jaar na de laatste update waarbij Material Design werd toegevoegd aan de app.

Tankservice app

De Tankservice app van DirectLease is bijgewerkt vandaag. Op de redactie is de DirectLease Tankservice app een geliefde applicatie. De vernieuwde Android-app van de Tankservice is uitgebreid met een erg handige functie.

DirectLease Tankservice app

Brandstofprijs

Vanaf nu kan je van verschillende pompstations de prijzen voor morgen opvragen. Het gaat hierbij om verwachtingen waarbij de prijs af moet wijken van de huidige prijs. Op deze manier weet je precies of je beter vandaag, of juist beter morgen je tank kunt volgooien.

DirectLease Tankservice app

Prijsniveau

Andere verbeteringen zijn er ook doorgevoerd in de Tankservice-app. Voorheen zag je op de kaart alleen groene, rode en oranje kleuren. Hiermee werd aangegeven of een tankstation qua prijs lager of hoger zat. Nu worden ook de tussenliggende kleuren getoond, zodat er een duidelijker beeld gegeven wordt wat het prijsniveau is.

DirectLease Tankservice app

Tankservice is er niet alleen voor de brandstofprijzen, maar ook om te kijken wat de openingstijden zijn en welke extra services beschikbaar zijn. Hierbij kan je denken aan broodjes, een winkel of een wasstraat.

De laatste update die DirectLease voor de Tankservice app uitbracht was precies een jaar geleden. Toen kreeg de app Material Design. De update voor DirectLease Tankservice is via onderstaande button gratis te downloaden uit de Google Play Store.

DirectLease Tankservice
DirectLease Tankservice
Ontwikkelaar: App It Up
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel