Brandstofverbruik-app Fuelio 5.3.0 uitgebracht met nieuwe functies

De app Fuelio is voorzien van een update. Met deze handige app kan je je brandstofverbruik nauwkeurig bijhouden, en zijn er nu meer (gratis) functies toegevoegd. Fuelio 5.3.0 is nu ook beschikbaar voor gebruikers met Android 6.0 Marshmallow.

Fuelio 5.3.0

Fuelio is een erg interessante app voor degenen die graag het brandstofverbruik van hun motorvoertuig bij willen houden. In onze Fuelio review hebben we de applicatie al uitgebreid behandeld. Sinds enige tijd zijn alle functies in de app gratis te gebruiken, zo ook de nieuwe mogelijkheden die zijn toegevoegd met de update naar versie 5.3.0.

Fuelio 5.3.0

Rapport

Vanaf nu kan je in Fuelio rapporten aanmaken. Als je aan de app je auto of een ander motorvoertuig hebt toegevoegd, kan je deze selecteren. Vervolgens kies je een periode met de kosten van de brandstof en overige kosten. Al deze nuttige informatie wordt gebundeld in een rapport. Het rapport kan je vervolgens opslaan op je telefoon en ook delen met anderen.

Android 6.0 Marshmallow

Voor gebruikers die al gebruik maken van Android 6.0 Marshmallow heeft de ontwikkelaar ook goed nieuws. Fuelio 5.3.0 is vanaf nu geschikt voor toestellen die op de nieuwste versie van Android draaien. Daarnaast is Fuelio nu beschikbaar in de talen Spaans, Mexicaans en Thais. De Nederlandse taal was al langer beschikbaar.

De nieuwe versie van Fuelio kan je gratis downloaden via onderstaande button.

Fuelio: brandstof en kosten
Fuelio: brandstof en kosten
Ontwikkelaar: Sygic.
Prijs: Gratis

Bekijk ook:

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel