Car Logbook: je autokosten onder controle

De maandelijkse kosten die het rijden en bezitten van een auto met zich meeneemt, kunnen soms flink oplopen. Niet alleen de brandstof en de verzekering, ook de maandelijkse afschrijving en de parkeerkosten zijn onderdeel van de maandelijkse kosten. Met de applicatie Car Logbook heb je de kosten van je auto onder controle.

Het kopen van een auto; welke zal het worden? De witte Kia Picanto, of toch die blauwe BMW uit de 3-serie? Elke auto heeft een eigen prijskaartje, en dat weet je dus van tevoren. De maandelijkse kosten die een auto met zich meebrengt zijn niet altijd nauwkeurig vooraf te voorspellen. Denk aan de wegenbelasting, verzekering, brandstof, onderhoud, afschrijving en eventuele boetes die je hebt gekregen nadat je na een lange werkdag snel thuis wilde zijn.

car_logbook

Car Logbook geeft je overzicht in de autokosten die je maakt. Met Car Logbook kan je de brandstofkosten invullen en het aantal getankte liters invoeren. Aan de hand van deze informatie berekent Car Logbook ook gelijk het gemiddelde verbruik van je auto.

car_logbook

Per periode kan je zien hoeveel je hebt uitgegeven aan bepaalde onderdelen. Aan een actie kan je tevens de kilometerstand koppelen en de datum. Op deze manier krijg je nog beter en sneller inzicht in je auto. Car Logbook maakt het mogelijk om meerdere auto’s bij te houden in de applicatie.

car_logbookCar Logbook is 1,2 MB groot en is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Car Logbook
Car Logbook
Ontwikkelaar: Eugene Nadein
Prijs: Gratis+

Lees ook

Reageer op dit artikel