Kenteken Opzoeken: alle details van auto’s in je broekzak

De applicatie Finnik Kenteken Opzoeken doet precies wat de naam zegt. Deze applicatie is erg handig als je op zoek bent naar meer gegevens over een auto, of als je je aan het oriënteren bent op een nieuwe of tweedehands auto. Met ‘Kenteken Opzoeken’ heb je alle informatie in je broekzak.

Kenteken Opzoeken

Als je meer informatie wilt over een auto, dan kunnen we je de app Kenteken Opzoeken aanraden. Deze applicatie is voorzien van Material Design en een gebruiksvriendelijk bediening. Bij het opstarten van de app kan je direct beginnen met het intypen van een kenteken. Handig als je op zoek bent naar een tweedehands auto.

Na het invoeren van een kenteken wordt een omschrijving weergegeven met een samenvatting over de auto. Je krijgt de nieuwsprijs bij introductie te zien evenals de motorrijtuigenbelasting. In het tabblad ‘uitgebreid’ krijg je nog meer gegevens over de auto te zien. Van het gewicht tot aan het aantal zitplaatsen en van de acceleratie tot aan het aantal eigenaren.

Andere praktische informatie wordt ook getoond. Denk aan de vervaldatum van de APK en de datum van eerste toelating. Van een auto kan je ook de fabrieksopgaven bekijken rondom het brandstofverbruik en kan je voor de twaalf verschillende provincies de kosten voor de wegenbelasting inzien. De resultaten kan je delen met anderen vanuit de Kenteken Opzoeken app.

Kenteken Opzoeken is een erg handige applicatie. Af en toe duikt er een groot reclameblok op, wat vervelend maar niet enorm storend is. Je kunt via onderstaande button gratis de app downloaden uit de Play Store.

Bekijk ook: 12+ onmisbare auto-apps voor iedere automobilist

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel