Vier strakke SwiftKey thema’s gratis te downloaden (actiecodes)

SwiftKey is een populaire toetsenbord-app voor Android. Sinds een jaar is de applicatie geheel gratis, maar moet je voor sommige thema’s wel een bepaald bedrag betalen. Voor de lancering van de OnePlus heeft SwiftKey een exclusieve deal dat er vier thema’s gratis gedownload kunnen worden. Echter hoef je hiervoor geen OnePlus smartphone te hebben.

SwiftKey gratis thema’s

SwiftKey heeft tijdelijk een interessante ‘aanbieding’ waardoor je een viertal gratis thema’s kunt downloaden voor de toetsenbord-app. Twee weken geleden werd SwiftKey 6.0 uitgebracht en werden de functies verder uitgebreid. Bezitters van een OnePlus 2, OnePlus X of OnePlus One kunnen nu volgens SwiftKey middels actiecodes de vier thema’s gratis downloaden. Echter kregen we deze ook werkend op andere toestellen, waaronder de LG G4.

swiftkey thema's

De codes kunnen ingewisseld worden op een makkelijke manier. Bij het openen van de app SwiftKey ga je naar thema’s, dan klik je rechtsboven op het cadeautje en kan je kiezen om de onderstaande actiecodes in te wisselen

  • Champagne Gold code: ONEPLUSG
  • Cubed Red code: ONEPLUSR
  • Material Orange code: ONEPLUSO
  • Minimal Black code: ONEPLUSB

Mocht je SwiftKey nog niet geïnstalleerd hebben, dan kan dat via onderstaande button.

Microsoft SwiftKey Keyboard
Microsoft SwiftKey Keyboard
Ontwikkelaar: SwiftKey
Prijs: Gratis
Bron
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel