Hootsuite 3.0: grote update met Material Design en web-sync

Hootsuite heeft een grote update gekregen naar versie 3.0. De nieuwe versie van Hootsuite brengt het gelikte Material Design en nog diverse nieuwe, interessante functies. Hootsuite is een applicatie waarmee je al je sociale netwerken in kunt beheren.

Hootsuite 3.0

De ontwikkelaars van Hootsuite hebben een vernieuwde versie uitgebracht van de Android-app. De nieuwe versie van Hootsuite bevat een nieuwe interface; Material Design. In februari liet DroidApp al een exclusieve preview zien van Hootsuite in Material Design en vandaag is de update dan eindelijk uitgebracht.

Hootsuite v3.0

Hootsuite v3.0 bevat naast het vernieuwde Material Design laagje nog meer interessante mogelijkheden met zich mee. Tabbladen en streams worden nu realtime gesynchroniseerd met de webversie van Hootsuite. In de eerdere versies van de Hootsuite-app moest je handmatig de tabbladen toevoegen die je wel al had ingesteld via de webversie.

Hootsuite v3.0

Bij het opstarten van Hootsuite v3.0 valt op dat je niet meer een keuze hoeft te maken waar je naar toe wilt. Je gaat direct naar de tijdlijn met updates. In de vernieuwde Hootsuite-app kan je verder afbeeldingen bekijken in volledige schermweergave en kan je foto’s direct opslaan. Door te swipen over de netwerken kan je accounts van jezelf verbergen of verwijderen.

Hootsuite v3.0 kan via onderstaande button gratis gedownload worden uit de Google Play Store.

Lees ook

Reageer op dit artikel