Preview: Hootsuite in Material Design

Hootsuite heeft bekend gemaakt dat het gaat komen met Material Design. De Android-app van Hootsuite zal binnenkort voorzien worden van de grote update. Met de preview krijg je alvast een voorproefje van Hootsuite in Material Design.

Hootsuite

Hootsuite is een populaire applicatie om de sociale netwerken zoals Twitter, Facebook, LinkedIn, Google+ en Instagram bij te houden. Hootsuite heeft een grote groep vaste gebruikers en dat is niet onterecht. In mei 2014 brachten de ontwikkelaars van Hootsuite een grote update uit voor de Android-app en binnenkort kunnen we weer een grote update verwachten.

Hootsuite Material DesignMaterial Design

De grote update die we van Hootsuite kunnen verwachten is Hootsuite in Material Design. In de exclusieve preview van het Material Design in Hootsuite zien we een duidelijke modernisering van de applicatie, waarbij ook de mentions duidelijk in beeld komen. Daarbij lijkt Hootsuite met een nieuwe functie te komen. Je kunt tweets koppelen aan een medewerker die de afhandeling doet. Dit is handig voor bedrijven en grote organisaties. Deze feature zal echter alleen voor pro-gebruikers beschikbaar komen.

hootsuite material design

Wanneer we de Material Design-update voor Hootsuite kunnen verwachten, is niet helemaal bekend. Wij zijn erg benieuwd naar de nieuwe versie van Hootsuite! Tot die tijd kan je de huidige versie van Hootsuite downloaden uit de Google Play Store.

Wat vind jij van de preview van Hootsuite in Material Design?

Lees ook

Reageer op dit artikel