WhatsApp 2.12.87: Material Design voor belfunctie

WhatsApp heeft een nieuwe versie uitgebracht van de chat-app. WhatsApp 2.12.87 brengt een aantal verbeteringen met zich mee. Daarbij is ook de interface van de belfunctie in WhatsApp flink onder handen genomen.

WhatsApp v2.12.87

Er is een nieuwe betaversie van WhatsApp uitgebracht. De nieuwe versie van de app brengt WhatsApp naar versie 2.12.87. In deze versie zijn zoals gewoonlijk bugfixes en prestatieverbeteringen doorgevoerd. Toch is er ook visueel nog een belangrijke wijziging. Bij de invoering van Material Design in WhatsApp, afgelopen week, werd de WhatsApp belfunctie ontzien.

WhatsApp 2.12.87

De belfunctie is er in de nieuwe versie een stuk strakker op geworden. De interface van de belfunctie is voorzien van Material Design. De saaie zwarte kleuren hebben plaats gemaakt voor een vernieuwde, groene interface. Tevens zijn icoontjes aangepast en de lettertypes bijgewerkt.

De nieuwe versie van WhatsApp is nog niet te vinden in de Google Play Store. Via de website van WhatsApp kan je de nieuwste WhatsApp v2.12.87 APK downloaden.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel