WhatsApp v2.12.84 met Material Design uitgebracht in Play Store

WhatsApp heeft versie 2.12.84 uitgebracht in de Google Play Store. De nieuwe versie van WhatsApp is voorzien van Material Design en is nu voor iedereen beschikbaar. Eerder werd de beta-versie van WhatsApp al voorzien van Material Design. WhatsApp met Material Design moderniseert de applicatie aanzienlijk.

WhatsApp 2.12.84

In de Google Play Store is een nieuwe versie uitgebracht van de chat-app WhatsApp. De nieuwe versie van WhatsApp is voorzien van een vernieuwde vormgeving, namelijk Material Design. Eerder bracht WhatsApp al een nieuwe beta-versie uit van WhatsApp waarin Material Design-elementen geïntegreerd werden. De test-fase is nu voorbij, waardoor iedereen via de Play Store WhatsApp in Material Design kan downloaden.

Material Design

WhatsApp 2.12.84 maakt de kleur van de applicatie wat donkerder groen. Daarbij zijn de icoontjes gemoderniseerd en is de weergave van conversaties wat hipper geworden. Lees hier alles over WhatsApp in Material Design. De nieuwe versie van WhatsApp kan vanaf nu gedownload worden via onderstaande button uit de Play Store.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel