WhatsApp 3.0: Google Drive-integratie definitief verleden tijd

WhatsApp bracht onlangs een beta-versie uit met de integratie van Google Drive. Hiermee kon je je berichten back-uppen en hierdoor vanaf elk toestel bij je chatgeschiedenis. WhatsApp 3.0 lijkt definitief vaarwel te zeggen tegen Google Drive.

WhatsApp 3.0

WhatsApp 3.0 zal niet beschikken over Google Drive-integratie. Eind maart ontdekte DroidApp dat Google Drive integratie werd toegevoegd aan de populaire chat-app. Medio april kwam WhatsApp 2.12.45 als beta-versie uit waarbij Google Drive definitief werd geïntegreerd. Vreemd genoeg werd Google Drive, bij de update een aantal dagen later, weer eruit ‘gesloopt‘. De reden hiervan was niet bekend.

whatsapp 3.0

WhatsApp 3.0 zal ook niet beschikken over de Google Drive-integratie. In het vertaalprogramma van WhatsApp zijn nieuwe screenshots te vinden van de nieuwe versie van WhatsApp. In deze versie zullen geen grote veranderingen merkbaar zijn, wel valt in de nieuwe screenshots op dat ook hierin niet de Google Drive-integratie beschikbaar is.

De precieze reden is niet bekend. In februari vorig jaar nam het sociale netwerk Facebook de berichten-app WhatsApp over. Het is goed mogelijk dat Facebook een app van de concurrent (Google Drive in dit geval) buiten de deur wil houden. Wanneer WhatsApp 3.0 wordt uitgebracht, lees je dit uiteraard terug op DroidApp.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel