WhatsApp krijgt uitbreiding WhatsApp Web en pop-up venster (+ APK)

WhatsApp heeft een nieuwe versie uitgebracht van de berichtendienst. WhatsApp v2.11.536 brengt voornamelijk bugfixes met zich mee, maar er is meer; uitbreiding van WhatsApp Web en pop-up vensters.

WhatsApp v2.11.536

WhatsApp heeft een nieuwe beta-versie uitgebracht van de populaire berichtendienst. Inmiddels zijn we aangekomen bij WhatsApp v2.11.536. In de nieuwe versie van WhatsApp komen we een aantal vernieuwingen tegen.

WhatsApp Web

DroidApp heeft aanwijzingen ontdekt die er op duiden dat er op korte termijn ondersteuning komt voor meerdere browsers. Begin februari wisten we al te melden dat WhatsApp binnenkort ook onder andere browsers zoals Mozilla Firefox, Safari en Internet Explorer zal gaan werken. Opera wordt door min of meer al ondersteund, omdat er gebruik gemaakt wordt van een vergelijkbare technologie als die in Google Chrome.

whatsapp-web

Eind januari werd WhatsApp Web officieel uitgebracht. WhatsApp Web is de webversie van de berichtendienst en kan enkel nog in Google Chrome gebruikt worden.

Pop-up venster

De nieuwe versie van WhatsApp brengt ook een extraatje mee voor de gebruikers van Android 5.0 Lollipop. Wanneer er op de avatar van een persoon wordt getikt, komt er een pop-up venster tevoorschijn. Dit pop-up venster zal alleen zichtbaar zijn als je de belfunctie hebt geactiveerd.

pop-up-whatsapp

Vanuit het pop-up venster in WhatsApp kan je een contact snel een bericht sturen of meer informatie over diegene bekijken. Met de belfunctie in WhatsApp kan je vervolgens vanuit het pop-up venster direct iemand bellen via WhatsApp.

WhatsApp v2.11.536 is nog niet te vinden in de Google Play Store. Via de website van WhatsApp kan je de WhatsApp v2.11.536 APK downloaden.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel