Pushbullet update: WhatsApp, Hangouts en Facebook te beantwoorden via desktop

Met Pushbullet kun je allerlei materiaal en notificaties delen naar je computer. Ook is het mogelijk om te reageren op SMS’jes en in dat rijtje kunnen we nu een aantal nieuwe diensten toevoegen.

Met de update die Pushbullet vandaag heeft uitgebracht is het mogelijk om te reageren op WhatsApp en Telegram berichten. Op die manier kun je rechtstreeks een antwoord sturen aan dat zojuist binnen gekomen appje.

Naast WhatsApp en Telegram kun je ook reageren op berichten ontvangen via Line, Facebook en Hangouts. Voor die laatste berichtendienst dien je wel een extra handeling te verrichten. Om te kunnen reageren op Hangout berichten zul je de Android Wear app moeten installeren. Je hoeft deze app niet te configureren, alleen de installatie is voldoende.

Verder heeft Pushbullet nog een handige widget toegevoegd aan haar applicatie, met deze simpele widget kun je het doorsturen van notificaties naar je computer in- en uitschakelen.widgetPushbullet is uiteraard gratis te downloaden uit de Google Play Store.

Pushbullet: SMS on PC and more
Pushbullet: SMS on PC and more
Ontwikkelaar: Pushbullet
Prijs: Gratis+

Bron: Pushbullet

Lees ook

Reageer op dit artikel