Pushbullet 15 uitgebracht met Material Design

De notificatie-app Pushbullet heeft vandaag een grote visuele update gekregen naar versie 15. De Android-app van Pushbullet is voorzien van Material Design en diverse andere visuele verbeteringen.

Pushbullet 15 heeft zoals gezegd een moderne vormgeving meegekregen. De applicatie is namelijk voorzien van Material Design. In Pushbullet 15 is ook de navigatie verbeterd, waardoor de app nog gebruiksvriendelijker is.

pushbullet

Qua vormgeving is de app voorzien van nieuwe animaties, een vernieuwde typografie en een frisse iconografie. Het menu met instellingen is ook verbeterd in de nieuwe update. Daarnaast vinden we in het navigatiemenu een snelle toegang tot kanalen, instellingen en dergelijke.

Verder is in Pushbullet 15 de zoekfunctie verbeterd. Push-meldingen kunnen nu worden weergegeven in een zwevend pop-up venster. Uiteraard zijn er in de nieuwe versie nog bugfixes doorgevoerd.

pushbullet

Met Pushbullet kunnen meldingen van je telefoon rechtstreeks worden doorgestuurd naar de computer, zodat je nooit meer een melding mist. Verder kan je meldingen naar andere of naar jezelf sturen.

Pushbullet 15 kan gratis gedownload worden via onderstaande button, uit de Google Play Store.

Pushbullet: SMS on PC and more
Pushbullet: SMS on PC and more
Ontwikkelaar: Pushbullet
Prijs: Gratis+

Lees ook

Reageer op dit artikel