Pushbullet krijgt grote update met nieuwe interface, dark mode en meer

Pushbullet is een erg handige app die ik persoonlijk erg vaak gebruik. Je kunt met een druk op de knop content vanaf je smartphone overzetten naar de computer. Een nieuwe, grote update met nieuw design staat nu klaar.

Pushbullet met nieuw design

De ontwikkelaars van Pushbullet hebben een nieuwe update vrijgegeven voor hun applicatie. Het is een erg fijne applicatie waarmee je content zoals afbeeldingen, linkjes of tekst direct kunt delen met je computer, of juist vanaf je computer naar je smartphone. Tevens kun je notificaties synchroniseren tussen je toestel en je pc. Er is nu een nieuwe update verschenen die veel nieuwe functies brengt.

Pushbullet update

De update voor Pushbullet brengt een nieuw design waarbij gebruik gemaakt wordt van meer wit. Dit terwijl de groene accenten behouden blijven. Het zogenoemde hamburgermenu aan de zijkant is vervangen voor een balk onderin beeld. Deze navigatiebalk verdwijnt als je het toetsenbord opent.

Pushbullet interface

Pushbullet biedt vanaf nu ook dezelfde kleur navigatiebalk en statusbalk als de kleuren op het scherm. Deze wijken dus niet langer meer af. Vanaf nu kun je ook een adaptive icon gebruiken, waarbij je dus het icoontje kunt aanpassen naar eigen wens. Er is ook een dark theme, zodat je de applicatie ook met een donkere modus kunt gebruiken.

Als eerst komt de update beschikbaar als beta-versie. Daarna zal deze verspreid worden als reguliere update. Wil je de update direct

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel