Pushbullet 17.7 laat je voortaan op Google Allo berichten reageren via PC

Google Allo is de nieuwste chat-app van Google. Allo kreeg gisteren een update naar versie 2.0 met een groot aantal functies. Echter is de applicatie nog altijd niet op de computer te gebruiken. Daar brengt een update voor Pushbullet nu verandering in. Met Pushbullet 17.7 kan je namelijk via je desktop reageren op Google Allo berichten.

Pushbullet 17.7

Pushbullet is een erg handige dienst. Je blijft direct op de hoogte van bepaalde kanalen en je kunt razendsnel links, content en dergelijke delen van je smartphone naar andere apparaten en vice versa. Gisteren verscheen Google Allo 2.0; een relatief grote update met verschillende nieuwe functies.

Pushbullet 17.7 Google Allo

Google Allo

Nog altijd is er geen mogelijkheid om een web-app of desktop-toepassing van Google Allo te gebruiken. De ontwikkelaars van Pushbullet hebben hier nu een oplossing voor bedacht. Pushbullet 17.7 maakt het mogelijk om te antwoorden op Google Allo berichten via Pushbullet op je desktop of browser-extensie. Hiervoor dien je wel in het bezit te zijn van een pro-account om te reageren. De meldingen worden wel bij het gratis account getoond. Overigens is het goed te weten dat Quick Reply met Allo in Pushbullet alleen werkt als je Android Nougat draait.

Downloaden

De update voor Pushbullet brengt naast de ondersteuning voor beantwoorden van Allo berichten, ook het reageren op berichten via KakaoTalk. Je kunt Pushbullet downloaden via onderstaande button uit de Play Store.

Pushbullet: SMS on PC and more
Pushbullet: SMS on PC and more
Ontwikkelaar: Pushbullet
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel