Pushbullet Pro geïntroduceerd: niet alle functies meer gratis

Pushbullet heeft zojuist Pushbullet Pro aangekondigd. De Pro-versie van de dienst maakt het mogelijk om tegen betaling van meer functies en mogelijkheden gebruik te maken. Sommige functies die voorheen in de gratis versie beschikbaar waren, zijn nu alleen beschikbaar in Pushbullet Pro.

Pushbullet Pro

Pushbullet is een populaire tool waarmee je gemakkelijk bestanden en links uit kunt wisselen tussen je smartphone en andere apparaten zoals de pc. Pushbullet werd twee jaar geleden opgestart en is inmiddels onder een grote groep populair. Met Pushbullet Pro willen de ontwikkelaars de kosten voor het behoud en onderhoud van Pushbullet eruit halen. De dienst kost namelijk geld om het te laten draaien, zo laten de ontwikkelaars weten.

Pushbullet 16.1

Pushbullet heeft gekozen voor het introduceren van Pro. De andere optie, zoals het tonen van advertenties en het verkopen van gegevens om zo geld te verdienen, viel vrijwel direct af bij de ontwikkelaars. Functies zoals ‘universal copy & paste’, ‘mirrored notification action support’ en ‘priority support’ zijn voortaan alleen nog beschikbaar voor de betalende gebruikers. Ook krijgen Pro-gebruikers de mogelijkheid om bestanden van maximaal 1GB (in plaats van max 25MB) te versturen en is de opslagruimte 100GB in plaats van 2GB.

Free vs. Pro

Hieronder vind je de complete vergelijking voor de gratis en betaalde versie van Pushbullet. Wanneer je er voor kiest om per jaar te betalen is de prijs circa 3,33 dollar per maand. Wil je liever per maand betalen, dan betaal je 4,99 dollar per maand.

Pushbullet Pro

Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel