Pushbullet 16.3 brengt ondersteuning volledige SMS-conversaties

De handige app Pushbullet is bijgewerkt naar versie 16.3. Kreeg de app onlangs nog een grote update vol nieuwe functies, is nu Pushbullet 16.3 verder uitgebreid met nog meer mogelijkheden op het gebied van SMS’en.

Pushbullet 16.3

Zojuist heeft Pushbullet een nieuwe update uitgebracht voor de Android-app. Eind juni kwam Pushbullet 16.1 beschikbaar, dit was een grote update met veel veranderingen en zelfs een eigen chat-functie. De dienst bood eerder al de mogelijkheid om een SMS-bericht te versturen vanaf je computer, maar de functie wordt nu verder uitgebreid.

Pushbullet 16.3 sms

Volgens Pushbullet is de SMS-functie nog altijd de meest populaire functie van de tool. Vanaf nu krijg je inzicht in je volledige SMS-berichten. Alle conversaties kan je voortaan direct op je computer bereiken en alles wordt direct gesynchroniseerd met je smartphone. Zowel het lezen van een bericht als het versturen van een bericht kan voortaan zonder dat je je telefoon erbij hoeft te pakken. Wel gelden natuurlijk de gebruikelijke kosten voor het versturen van een SMS-bericht.

Pushbullet 16.3 sms

Pushbullet 16.3 wordt vanaf nu uitgerold in de Google Play Store. Je kan de app downloaden via onderstaande button.

Pushbullet: SMS on PC and more
Pushbullet: SMS on PC and more
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel