Pushbullet 16.1 integreert chat-functie in grote update (+ APK)

Een nieuwe update is uitgebracht voor de app Pushbullet. Met Pushbullet 16.1 lijkt de dienst zich te willen mengen in de al goed verzadigde markt van de chat-apps. Toch onderscheidt Pushbullet zich op een andere manier met de chat-functie.

Pushbullet 16.1

Pushbullet heeft een nieuwe versie uitgebracht van de Android-app. Het gaat om Pushbullet 16.1 waarin we nu een chat-functie terugvinden. De chat-functie maakt het mogelijk om met contacten een gesprek te starten en hierbij natuurlijk ook bestanden uit te wisselen. Uit onze test blijkt dat het nog niet helemaal lekker loopt qua meldingen en notificaties.

Personen die je in de lijst met contacten tegenkomt zijn gebruikers van Pushbullet, die ook al in verbinding staan op een bepaalde manier met je Google-account. De chat-berichten kunnen via het menu gevonden worden onder het kopje ‘Pushes’. De meldingen van de kanalen die je volgt worden nu voortaan ook op een andere manier weergegeven. De vormgeving van de berichten vind nu plaats via conversatie-ballonnen.

Verder zijn er nog een aantal visuele wijzigingen doorgevoerd. Zo is onder andere het deel-scherm die je bijvoorbeeld krijgt te zien wanneer je vanuit de galerij een afbeelding deelt, veranderd. Persoonlijk vind ik dat jammer, want je moet nu een extra stap doorlopen.

Pushbullet 16.1

Vanaf nu zal Pushbullet 16.1 uitgerold worden via de Google Play Store. Mocht je niet zolang willen wachten, download dan hier de Pushbullet 16.1 APK. Onlangs lanceerde de ontwikkelaars van Pushbullet ook al de nieuwe app Pushbullet Portal.

Pushbullet: SMS on PC and more
Pushbullet: SMS on PC and more
Ontwikkelaar: Pushbullet
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel