Swarm update voegt interessante chat-functie toe

De locatie-app Swarm, onderdeel van de locatiedienst Foursquare, heeft een interessante update gekregen in de Google Play Store. De nieuwe versie van Swarm bevat een chat-functie.

Swarm chat-functie

Swarm heeft een update uitgebracht voor de Android-app. De nieuwe versie van Swarm heeft een messaging-functie geïntegreerd. Hiermee wordt het mogelijk om berichten naar mensen die in de buurt zijn te sturen. Je kan meerdere mensen toevoegen aan een chatgesprek, zodat er een soort groepsgesprek ontstaat. Op deze manier kan je snel met mensen afspreken om elkaar te ontmoeten.

Swarm chat

Wanneer iemand nog de oude versie van Swarm heeft, krijgt diegene wel de notificatie dat er een bericht gestuurd is, maar moet diegene updaten. Hierdoor kan je gewoon iedereen bij je gesprek betrekken. Het is naast tekst ook mogelijk om een foto of natuurlijk je locatie te versturen naar de ander. Het versturen van een bericht kan vanaf het startscherm in Swarm. Ook kan er vanaf de profielpagina van diegene een ‘message’ verzonden worden.

Swarm chat

In mei vorig jaar maakte Foursquare bekend dat het de functie om je locatie te delen ging verplaatsen. De app Swarm zou het stokje van Foursquare overnemen en Foursquare zal als vernieuwde app gaan dienen als digitale reisgids. De nieuwe update van Swarm, met de chat-functie, kan vanaf nu kosteloos gedownload worden uit de Play Store.

Foursquare Swarm: Check In
Foursquare Swarm: Check In
Ontwikkelaar: Foursquare
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel